Ervaar de Statensport sfeer!

Statensport gratis uitproberen? Dat kan!

  • Een gratis personal training, intake gesprekje en totale lichaamsmeting 

  • Neem gratis deel aan 1 van de 50 groepslessen.

  • Reserveer een gratis plekje voor een vrije fitness training indoor/ outdoor om de sfeer te proeven 

  • Nu tijdelijk geen inschrijfgeld!

ERVAAR DE SFEER.

DE LEUKSTE SPORTSCHOOL VAN DEN HAAG E.O.

Probeer nu gratis!

Ruim 500 m2 sportplezier en expertise voor uw gezondheid

Volledig ingerichte en beschutte fitnesstuin

Iedere maand 1 gratis personal training

Ruim 70 groepslessen per week!

Wat vinden onze sporters?

Probeer nu gratis!

Professionele en behulpzame trainers. Mooie buiten ruimte waar je kunt sporten. Lesjes zijn afwisselend en goed gecoördineerd. Vooral een gezellige sportschool!

Charlie van Ettinger

Ik heb vele sportscholen bezocht, maar deze sportschool is voor mij veruit de beste. Het personeel is altijd erg vriendelijk en staat klaar om je te helpen. De sportschool is juist niet extreem groot wat zorgt voor een leuke sfeer tussen alle sporters. Hierdoor kent iedereen elkaar en maak je soms een leuk praatje. Kortom een echte aanrader!

Ezra Tirado

Super fijne sportschool! Vriendelijke en deskundige instructeurs, variabel aanbod van lessen, goede apparatuur, fijne locatie + fitnesstuin en een gemoedelijk sfeer!

Jojanneke Mensink

 Kom de sfeer proeven om te kijken of StatenSport bij jou past

Laat je gegevens achter en dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Ook kunt u ons rechtstreeks tijdens onze openingstijden bellen op 070-3502066 voor het maken van een afspraak.

Kies een optie *
Bedankt voor je interesse om binnenkort de sfeer te komen proeven bij Statensport! Wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op voor het maken van een afspraak. Tot snel!
Er heeft zich een fout voorgedaan bij het versturen van je gegevens. Check of je alle velden correct hebt ingevuld of probeer het later nog eens. Ook kunt u ons rechtstreeks tijdens onze openingstijden bellen op 070-3502066 voor het maken van een afspraak.

Volg ons ook op Instagram!